Onboarding en het aanmaken van je account

Je Fiverr Pro-account is je thuis voor het kopen en beheren van al je zakelijke activiteiten op Fiverr. Met Fiverr Pro kun je bestellingen volgen, samenwerken, een betaalmethode delen voor het plaatsen van bestellingen en meer.

Registreer je bij Fiverr Pro en maak een beheerdersaccount aan:

Dit is het proces om je te registreren als je geen Fiverr-account hebt. 

  1. Klik op 'Aanmelden bij Fiverr Pro' op de landingspagina van Fiverr Pro. 
  2. Je wordt gevraagd om door te gaan met Google of met een ander e-maildomein. 
  3. Je wordt gevraagd om je voornaam en achternaam in te vullen, een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen en op Mijn Fiverr Pro-account maken te klikken. 
  4. Je wordt gevraagd een paar vragen over je bedrijf te beantwoorden en vervolgens op Klaar te klikken. 

Migreren naar Fiverr Pro (beheerder)

Als je al een Fiverr-account hebt en je je account wilt omzetten naar Fiverr Pro: 

  1. Maak op de landingspagina van Fiverr Pro je Pro-account aan of word lid van Fiverr Pro. 
  2. Je wordt gevraagd om door te gaan met hetzelfde e-mailadres, klik op Doorgaan. 
  3. Het volgende venster is om een paar vragen over je bedrijf te beantwoorden en vervolgens op Klaar te klikken. 
  4. Je account wordt omgezet en je kunt nu genieten van de voordelen van Fiverr Pro. Je kunt leden uitnodigen voor je account door te klikken op Profielfoto > Beheer > Accountleden > Leden uitnodigen.

Onboarding bij Fiverr Pro (uitnodigen om lid te worden van een Fiverr Pro-account als lid of factureringsmanager)  

Voordat je lid wordt van een Fiverr Pro-account, moet je ervoor zorgen dat je geen apart Fiverr Pro-account maakt met het e-mailadres dat je wilt gebruiken en het onboardingsproces alleen doorloopt via de uitnodigingslink die de beheerder je e-mailt. 

  1. Voer je voor- en achternaam, gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Mijn Fiverr Pro-account aanmaken om lid te worden van je Fiverr-team.
  2. Voer het veld met je professie en je functie in en klik op Aan de slag. Je beheerder ontvangt dan een e-mailmelding dat je lid bent geworden van het team.

Een Fiverr Pro-account sluiten

Afhankelijk van de functie in je account zijn er een paar stappen die je moet volgen om een Fiverr Pro-account te sluiten. 

Beheerder: Als beheerder van het account kun je het account sluiten door te klikken op je profielfoto > Beheer > Je account sluiten.

Screenshot 2023-11-30 at 9.47.46 AM.png

Als je echter je account als beheerder wilt sluiten, moet je eerst alle accounts van leden deactiveren of een nieuwe beheerder toewijzen voordat je het account sluit. 

  • Om alle leden te deactiveren: ga naar Profielfoto > Beheer > Accountleden > hamburgermenu > Account deactiveren. 
  • Om een nieuwe beheerder toe te wijzen: ga naar Profielfoto > Beheer > Accountleden > Functie drop-down menu > selecteer Beheerder als functie. 

Let op: Als je je account sluit als beheerder, wordt het account teruggezet naar een Fiverr Marktplaats-account. 

 

Lid/ Factureringsbeheerder: Als je niet de beheerder van het account bent, kun je je account sluiten door naar Profielfoto > Mijn instellingen > Account deactiveren > Je account sluiten te gaan.

Opmerking: Als je je eigen account sluit, wordt je eigen Pro-account volledig gedeactiveerd en moet je een ander e-mailadres gebruiken als je een nieuw Fiverr-account wilt openen. Als je echter je e-mailadres opnieuw wilt gebruiken voor een ander Fiverr-account, laat dan de beheerder je account deactiveren. Op deze manier is je e-mailadres herbruikbaar. 

 

Als je meer hulp nodig hebt bij dit proces, neem dan contact op met de Klantenservice.

 

Veelgestelde vragen

  1. Waarom moet ik mijn persoonlijke en zakelijke gegevens invullen bij het openen van een Fiverr Pro-account?
    We gebruiken de informatie die je invult bij het aanmaken van je Fiverr Pro-account om gepersonaliseerde en relevante content voor je zakelijke behoeften te tonen.

  2. Wie kan de gegevens zien die ik heb ingevuld toen ik mijn Fiverr Pro-account aanmaakte?
    De teamleden die je uitnodigt voor je team kunnen de bedrijfsnaam zien. Verder kan behalve jijzelf niemand de gegevens zien die je hebt ingevuld bij het openen van het Fiverr Pro-account.

  3. Wat als ik een nieuwe gebruiker ben en helemaal geen Fiverr-account heb?
    Als je een geheel nieuwe gebruiker bent (welkom!), wordt er gevraagd om je zakelijke e-mailadres en je naam in te voeren en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Je wordt dan doorgestuurd naar het onboardingproces.

  4. Wat als ik al een Fiverr Marktplaats-account heb, maar zou kunnen profiteren van een Fiverr Pro-account voor mijn zakelijke behoeften?

    In dit geval heb je 2 opties:

    • Voeg de accounts samen met behoud van hetzelfde e-mailadres. Je Fiverr-bestellingen en informatie worden overgezet naar je nieuwe Fiverr Pro-account.
    • Houd de accounts gescheiden door het onboardingproces voort te zetten met een ander e-mailadres.

      Onthoud: Als je een freelancer bent, is de enige optie om 2 accounts met twee verschillende e-mailadressen te hebben. 

Was dit artikel nuttig?