Hoe je je account kunt deactiveren of definitief verwijderen

Disclaimer: dit proces kan worden uitgevoerd vanaf je desktop- of iOS-app (indien relevant).
Opmerking: om te voldoen aan de algemene voorwaarden van Apple, wordt de iOS-app bijgewerkt met de mogelijkheid om zowel je accounts in de app uit te schakelen als permanent te verwijderen.

 

Onze klantenservice kan op jouw verzoek je Fiverr-account permanent verwijderen.
Om dit te verwerken moet je zelf eerst je account deactiveren (sluiten).

Hieronder vind je een paar belangrijke dingen om niet te vergeten voordat je je account deactiveert:

  • Zorg ervoor dat je je geld terugstort of opneemt voordat je het account deactiveert
    Je kunt een account niet deactiveren als daarop nog geld beschikbaar is (Fiverr-saldo of verdiende inkomsten).

  • Gebruikte gebruikersnamen en e-mailadressen kunnen in de toekomst niet opnieuw worden gebruikt voor nieuwe accounts
    Als je van plan bent een nieuw account te openen, wijzig dan je e-mailadres voordat je het huidige account deactiveert.
    Je vindt hierover meer informatie in Hoe wijzig ik mijn e-mailadres of gebruikersnaam?.

  • Wanneer je je account deactiveert , worden de gegevens op het account niet automatisch verwijderd
    Feedbackopmerkingen, berichten en openbare foto's blijven behouden, tenzij je je account permanent verwijdert.

 

Hoe je je Fiverr-account kunt deactiveren

Je kunt een account niet deactiveren als je over voldoende geld beschikt (Fiverr Pro-saldo of Verdiende Inkomsten voor Freelancers).
Dit geld moet teruggestort of overgeboekt worden voordat het account gedeactiveerd kan worden.

Je account verwijderen:

  1. Klik op je profielfoto > Mijn instellingen > Account deactiveren.
  2. Kies een reden in het vervolgkeuzemenu > Account deactiveren.
  3. Als je besluit om je gedeactiveerde account opnieuw te activeren (heropenen), kun je dit doen door contact met ons op te nemen via support@fiverr.com. Houd er rekening mee dat deze optie slechts een beperkte periode beschikbaar is.

 

Je account permanent verwijderen

Voordat je je account permanent verwijdert, is het belangrijk dat je je bestellingen en berichten controleert voordat je een verzoek indient om je account te verwijderen. Zo kun je alle bestanden en informatie ophalen die je in de toekomst wellicht nog nodig hebt.

Je account permanent verwijderen:

  1. Voordat je je account definitief verwijdert, moet je het eerst deactiveren.
  2. Zodra je je account hebt gedeactiveerd, neem je contact op met de klantenservice om je account permanent te verwijderen.
  3. Nadat je je account definitief hebt verwijderd, kun je het niet opnieuw activeren en kan het proces niet ongedaan worden gemaakt.

 

Was dit artikel nuttig?