Hoe wijzig ik mijn e-mailadres of gebruikersnaam?

Laten we de opties bekijken om je e-mailadres te wijzigen of een nieuwe gebruikersnaam aan te maken, of je account nu telefonisch is geverifieerd of niet.

Opmerking: het e-mailadres dat aan je Fiverr-account is gekoppeld, kan eenvoudig worden gewijzigd via de instellingen van je account.

 

Accounts met telefoonnummerverificatie

Je e-mailadres wijzigen zonder telefoonnummerverificatie:

  1. Log in op je Fiverr-account en klik op je Profielfoto > Instellingen > Account.
  2. Voer je nieuwe e-mailadres in (onder E-mail ) > Opslaan.
  3. Je ontvangt een bevestigingsbericht op je nieuwe e-mailadres.
    Klik op de link in de e-mail om door te gaan.
  4. Nadat je op de link hebt geklikt in de bevestigingsmail, ontvang je een code per sms.Ga naar het verificatieveld op de pagina Instellingen en voer deze code in.

 

Accounts zonder telefoonnummerverificatie

Om je e-mailadres per e-mail te wijzigen

 

  1. Log in op je Fiverr-account en klik op je Profielfoto > Instellingen > de sectie Account.
  2. Voer je nieuwe e-mailadres in (onder E-mail ) > Opslaan.
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail op je oude e-mailadres .
    Klik op de link om de wijziging te bevestigen en log in op Fiverr met je oude e-mailadres en wachtwoord.
  4. Eenmaal ingelogd, ga je naar het account van je nieuwe e-mailadres, waar je een tweede bevestigingsmail ontvangt.
    Klik op de link om te bevestigen; het adres is nu gewijzigd.

 

Om je e-mailadres per SMS te wijzigen

Opmerking: als je geen toegang hebt tot je geregistreerde telefoon, volg je de onderstaande instructies.

 

  1. Log in op je Fiverr-account en klik op je Profielfoto > Instellingen > de sectie Account.
  2. Voer je nieuwe e-mailadres in (onder E-mail ) > Opslaan.
  3. Ga naar het account van je oude e-mailadres > Wijziging e-mailadres bevestigen.
  4. Je wordt doorgestuurd naar je account > Verifiëren via sms/bellen.
  5. Ontvang een sms/oproep van Fiverr met de code > Voer de verificatiecode in het pop-upvenster in > de code Indienen.

 

Wat te doen als je geen toegang meer hebt tot je accounts

Toegang tot het Fiverr-account, maar niet tot het geregistreerde e-mailaccount

Als je geen toegang meer hebt tot het account van je geregistreerde e-mailadres, kun je proberen telefoonnummerverificatie toe te voegen aan je Fiverr-account.
Daardoor kun je je e-mailadres aanpassen door de wijziging te bevestigen met een sms-code, in plaats van met een e-mail naar je oude adres.

Telefoonnummerverificatie toevoegen aan je account

  1. Klik op je Profielfoto > kies Mijn Instellingen.
  2. Ga naar Beveiliging > Nu verifiëren -knop.
  3. Volg de stappen om je account te verifiëren met een sms-code naar je telefoon.
  4. Zodra het proces is voltooid, volg je de bovenstaande instructies om het e-mailadres van telefonisch geverifieerde accounts te wijzigen. 

 

Geen toegang tot je Fiverr-account, het e-mailadres waar je het account mee geregistreerd hebt of je geregistreerde telefoon

Neem contact op met onze klantenservice om je te helpen met dit probleem.

 

Een nieuwe gebruikersnaam aanmaken

Opmerking: Fiverr Pro-klanten hebben de mogelijkheid om hun bedrijfsnaam door de beheerder van het account te wijzigen door deze naar Profielfoto > Administratie > Bedrijfsgegevens > Bedrijfsnaam te laten gaan.

Fiverr Pro-freelancers hebben de mogelijkheid om hun display-naam te wijzigen.

Meer informatie vind je onder Hoe wijzig je je display-naam.

Je gebruikersnaam vormt je unieke identiteit bij Fiverr en kan niet gewijzigd worden.
Om een andere gebruikersnaam te kunnen gebruiken moet je je account sluiten en een nieuw account aanmaken.
 
Als je het e-mailadres van je huidige account wilt gebruiken voor je nieuwe account, wijzig dan het e-mailadres voordat je het account afsluit.
 
Om je account te deactiveren:
  1. Mocht je nog geld op je account hebben staan, neem dan contact op met de klantenservice voordat je je account sluit.
  2. Klik op je profielfoto > Mijn instellingen > Account deactiveren.
  3. Kies een reden in het vervolgkeuzemenu > Account deactiveren.
 

Was dit artikel nuttig?