Beheerders: accountbeheer van leden

Als Fiverr Pro beheerder kun je collega's (leden) uitnodigen om lid te worden van je account en heb je één plek voor beheer van je bestellingen, een gedeelde betaalmethode en efficiënte samenwerking.

 

Verschillende soorten functies van accountleden

Type accountfunctie

Mogelijkheden

Beheerder

  • Nodig nieuwe leden uit, verwijder leden of trek uitnodigingen in die naar potentiële leden zijn verzonden
  • Projecten en financiën aanmaken, beheren en volgen
  • Bestellingen plaatsen

Factureringsmanager

  • Verleen toegang tot en beheer financiën
  • Bestellingen plaatsen
  • Meerdere leden kunnen gemachtigd zijn als factureringsmanager

Leden

  • Projecten creëren, beheren en volgen
  • Bestellingen plaatsen
  • Er kunnen meerdere mensen lid zijn
Meer informatie onder Accountleden.

 

Hoe je leden van je account kunt beheren

Alle activiteiten die vallen onder accountbeheer kunnen worden beheerd via de pagina 'Accountleden'.

Daar kunnen beheerders:

 

Hoe je extra mensen kunt uitnodigen om lid te worden van je account

Opmerking: Uitnodigingen kunnen worden verzonden naar e-mailadressen van niet-Fiverr-gebruikers, maar ze moeten zich aanmelden en een Fiverr Business-account aanmaken om als lid samen te kunnen werken.
Lees meer over je aanmelden en een account instellen.
  1. Log in > Klik op je Profielfoto > Teamleden.
  2. Klik op de knop Nodig mensen uit, die je rechts bovenaan de pagina kunt vinden.
  3. Voeg in het pop-upvenster het betreffende e-mailadres toe.

  4. Kies de rol die je wilt toewijzen: Lid of Factureringsmanager.
  5. Klik op Ja, uitnodigen.
invite members to join_member.png
Opmerking: De toegevoegde persoon ontvangt een e-mail met de uitnodiging en zijn/haar status wordt weergegeven als In behandeling totdat de uitnodiging wordt geaccepteerd.

 

De functie/status van een lid wijzigen

  1. Log in > Klik op je Profielfoto > Administratie > Teamleden.
  2. Selecteer de pijl van het vervolgkeuzemenu onder het label 'Rol' en kies de gewenste optie (account, Factureringsmanager, enz.)

  3. Om te deactiveren klik je op de drie puntjes (...) om de actie te selecteren die je wilt nemen.
roles.png
Let op: Nadat je leden uit het account hebt verwijderd, hebben ze geen toegang meer tot de gezamenlijke werkruimte en kunnen ze alleen nog de bestellingen zien die ze hebben geplaatst.
Het verwijderen van een teamlid zal ook automatisch het account van het lid uitschakelen (sluiten).
Belangrijk!
Als je een ander lid de rol van beheerder toewijst, wordt de huidige beheerder automatisch een koper.
Opmerking: als de beheerder zijn rol niet aan een ander lid heeft toegewezen voordat hij vertrok, moet een nog actief teamlid contact opnemen met de klantenservice om dit aan te passen.

 

Je Pro-account verlaten

Alleen beheerders hebben de mogelijkheid om hun Fiverr Pro account te verlaten (sluiten) en terug te schakelen naar een persoonlijk Fiverr Marktplaats-account.
Alle ledenaccounts worden automatisch gesloten als de beheerder ervoor kiest om ze te deactiveren of van het account te verwijderen.

Als een lid het account heeft verlaten (of is verwijderd door de beheerder), wordt diens account gesloten en kan het niet worden hersteld. Leden zijn echter welkom om een nieuw Fiverr-account aan te maken voor persoonlijk gebruik.
Opmerking: Neem in speciale gevallen contact op met de klantenservice als een account hersteld moet worden.

 

Hoe je je Fiverr Pro-account sluit
en naar een persoonlijk Fiverr-account omzet

Opmerking: Je dient alle leden van je account te verwijderen (account deactiveren) voordat je het account sluit. How to close your Fiverr Business account.png
  1. Inloggen > Klik op je Profielfoto > Beheer.

  2. Scroll naar beneden en klik op Fiverr Pro-account sluiten.
closing your account.png

 

Veelgestelde vragen

1. Wat gebeurt er als de uitnodiging niet is ontvangen?
Als de uitnodiging om de een of andere reden niet is ontvangen kun je de uitnodigingen opnieuw verzenden in het Account -gedeelte. Hierdoor wordt de e-mail opnieuw naar je teamlid verzonden.

We raden ook aan om te controleren of het e-mailadres correct is en of het niet in de spambox terecht is gekomen.

2. Kan ik de uitnodiging van een teamlid verwijderen?
Ja, je kunt uitnodigingen intrekken in het Account-gedeelte – zolang het teamlid de uitnodiging niet heeft geaccepteerd.

  1. Klik op de drie puntjes naast het teamlid naar wie je de uitnodiging hebt gestuurd > Intrekken.

3. Wat gebeurt er als ik een uitnodiging verwijder?
Wanneer je een uitnodiging verwijdert verloopt de e-mailuitnodiging en kan de uitgenodigde persoon geen lid worden van het team.
De genodigde krijgt een melding dat de uitnodiging is verlopen.

4. Hoeveel leden kunnen lid worden van mijn Pro-account?
Zoveel als nodig; er is geen beperking.

5. Kan ik de functie van een persoon wijzigen voordat deze de uitnodiging accepteert?
Je kunt een nieuwe uitnodiging naar de persoon sturen om de bestaande te vervangen, of de uitnodiging intrekken.

  1. Klik op het menu met drie stippen op de openstaande uitnodiging > selecteer de actie die je wilt ondernemen.

6. Kan ik een andere gebruiker beheerder maken in plaats van mij?
Ja, je kunt een andere beheerder voor je account aanwijzen.
Je ziet de optie om een lid als beheerder in te stellen met behulp van het actiemenu via de Pagina Accountlid (Profielfoto > Beheer > Accountleden).

Opmerking: In dit geval wordt de beheerder automatisch lid
Als de beheerder geen ander lid heeft toegewezen voordat hij/zij vertrok moet een huidig lid contact opnemen met de klantenservice om dit te aan te passen.

Meer informatie kun je vinden in het artikel Accountleden. Als je meer hulp nodig hebt kun je contact opnemen met de klantenservice.

Was dit artikel nuttig?