Hoe meld je content of gedrag op Fiverr

We waarderen alle leden van onze community en streven naar een respectvolle, inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.

Als je een voorbeeld van ongepast gedrag of een dienst tegenkomt die niet voldoet aan de Richtlijnen voor de community van Fiverr, kun je dit melden.

Hoe meld je een dienst

1. Ga naar de dienstpagina en klik op het vlagpictogram (in de rechterbovenhoek).

2. Selecteer een reden uit het vervolgkeuzemenu.
Opmerking: als je specifieke reden niet als optie wordt aangeboden, kies dan Overige en voeg de relevante details toe in het tekstvak.

Hoe rapporteer je een bericht of gesprek?

Je kunt een gesprek of bericht melden via de pagina Bestellingen of je inbox.

1. Open het gesprek/bericht dat je wilt rapporteren > klik op de knop Rapporteren (het vlagpictogram) om het naar het Vertrouwens- en veiligheidsteam te sturen.

2. Selecteer een reden in de vervolgkeuzelijst > Volgende.
Opmerking: als je specifieke probleem niet als optie wordt aangeboden, kies je Overige en voeg je de relevante details toe in het tekstvak.
3. Vervolgens heb je de mogelijkheid om te selecteren Deze gebruiker blokkeren om contact op te nemen met mij > Verzenden. block_the_user.png

Hoe meld je een videogesprek

Na afloop van het gesprek zie je een bericht met de duur van de vergadering en een link om de opname te bekijken.

1. Klik onder het bericht op de link 'meld het incident' naast het vlag-pictogram.

2. Selecteer een reden uit het vervolgkeuzemenu.
Opmerking: als je specifieke reden niet als optie wordt aangeboden, kies dan Overige en voeg de relevante details toe in het tekstvak.

Wat gebeurt er nadat je een melding hebt gedaan

Het melden van een dienst of ongepast gedrag is een vertrouwelijk proces. De gerapporteerde gebruiker komt niet te weten wie een melding over hem of haar heeft gedaan.

De beoordeling en het onderzoek wordt privé door Fiverr afgehandeld. Om jouw vertrouwelijkheid te waarborgen, ontvang je geen persoonlijk antwoord op je melding of updates over het beoordelingsproces.

Heb je problemen met een bestelling?

Als je een probleem hebt met je bestelling, raden wij je aan rechtstreeks contact op te nemen met de freelancer om te proberen het probleem op te lossen.
Als je dat al hebt gedaan en niet tot een oplossing bent gekomen, neem dan contact op met de Klantenservice.