Veelgestelde vragen over Fiverr Pro versus Fiverr marktplaats

Laten we alles doornemen wat je moet weten over Fiverr Pro versus Fiverr marktplaats en laten we de veelgestelde vragen over Fiverr Pro bekijken.

Meld je hier aan om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen met Fiverr Pro.

 

Algemene veelgestelde vragen over Fiverr Pro

1. Hoe maak ik een Fiverr Pro-account aan?
Als je een geheel nieuwe gebruiker bent (welkom!), wordt er gevraagd om je zakelijke e-mailadres en je naam in te voeren en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Je wordt dan doorgestuurd naar het onboardingproces. 

Klik hier voor meer informatie over Onboarding en het aanmaken van je account.

2. Moet ik betalen voor Fiverr Pro en de aanvullende diensten die worden aangeboden?
Absoluut niet—aanmelden is helemaal gratis!


3. Wat als ik een Fiverr Pro-account wil hebben voor mijn zakelijke aankopen, maar al een Fiverr Marktplaats-account heb?
In dit geval heb je 2 opties:

  • Houd de accounts bij elkaar (samengevoegd)
  • Houd de accounts gescheiden (als twee accounts)

Onthoud: Als je freelancer bent is de enige optie het hebben van 2 accounts.

4. Hoe houd ik een overzicht bij van de Fiverr Pro-freelancers waar ik in het verleden mee heb samengewerkt?
Leden en beheerders kunnen een freelancer bewaren op zowel de gedeelde of persoonlijke freelancer-managementpagina; dit is de plek voor je favoriete talenten.

Meer informatie over hoe je specifieke diensten/freelancers kunt bewaren in je eigen aangepaste lijsten met Favorieten.

5. Kan ik de factureringsgegevens van mijn factuur wijzigen als ik mijn account converteer?
Ja, als de beheerder zijn betaalgegevens op zijn Fiverr Pro-bestellingen en facturen wil wijzigen moet hij de bijgewerkte informatie invoeren onder Administratie > Facturering en betalingen > Factureringsgegevens.

6. Kan ik mijn eerdere aankopen privé houden voor mijn bedrijf?
Ja, als je ervoor kiest om je Fiverr-account om te zetten naar een Pro-account worden je bestaande bestellingen opgeslagen onder Mijn project, wat je persoonlijke werkruimte is.

Meer informatie over projecten in Mijn project.

Fiverr Pro versus Fiverr marktplaats

1. Wat kan ik met Fiverr Pro wat ik niet kan op de Fiverr marktplaats?
Met Fiverr Pro kun je het volgende:

  • Volg al je zakelijke inkoopactiviteiten
  • Enkele gedeelde betaling 
  • Samenwerken met je team—op een transparante manier
  • Bewaar en deel je favoriete freelancers
  • Gebruikmaken van diensten exclusief voor Fiverr Pro-gebruikers, zoals Projectpartner voor Fiverr Pro-kopers


2. Welk voordeel biedt Fiverr Pro voor betalingen dat de Fiverr marktplaats niet biedt?

Met Fiverr Pro kun je een creditcard delen met je team, of saldo storten op je zakelijke account met een creditcard of via een bankoverschrijving.

Beheerders kunnen de privacy beheren en een Inkoopbeleid opstellen door de door accountleden geplaatste bestellingen goed te keuren. Je krijgt ook de mogelijkheid om rechtstreeks samen te werken met Fiverr-medewerkers via ons Projectpartnerprogramma.

3. Wat is het verschil tussen Fiverr Pro en de Fiverr marktplaats? Is de een beter dan de ander?
Vanwege de verschillende opties kun je zelf beslissen welke het beste is voor jou.

De Fiverr marktplaats is gericht op alle Fiverr-klanten en heeft een bredere selectie freelancers om uit te kiezen, en is daardoor geschikt voor alle projecten, budgetten en specificaties.

Fiverr Pro is gericht op Fiverr Pro-klanten en bedrijven die behoefte hebben aan meer geavanceerde tools, samenwerking met geselecteerde Fiverr Pro-freelancers en geavanceerde facturerings- en betalingsopties.

4. Wat gebeurt er met mijn oorspronkelijke Fiverr marktplaats-account als ik overschakel naar een Fiverr Pro-account?
Zodra je aan boord bent bij Fiverr Pro kun je ervoor kiezen om:

  • Houd je Fiverr-account gescheiden
  • Het in te voegen in je nieuwe Fiverr Pro-account

Meer informatie in Onboarding en het aanmaken van je account.

5. Wat gebeurt er met mijn originele Fiverr marktplaats-bestellingen nadat ik mijn account heb omgezet in een Fiverr Pro-account?
Wanneer een Fiverr-account wordt omgezet in een Fiverr Pro-account worden de bestellingen die vooraf zijn geplaatst, overgezet naar het Pro-account.
Om je eerdere persoonlijke bestellingen te vinden klik je op je profielfoto >  Bestellingen.

 

Functies Fiverr Pro-account

1. Kan een lid bestellingen plaatsen met Fiverr Pro zonder aankooptoestemming van de beheerder? 
Beheerders kunnen een limiet instellen op hoeveel leden mogen uitgeven, geld op het account zetten en zelfs een Factureringsmanager toewijzen.

Lees meer over facturering en beheer in Instellingen, betalingen en facturering  en Accountsaldo en stortingen

2. Hoe kan mijn bedrijf als een team werken en samenwerken aan dezelfde bestelling of hetzelfde project?
De projecten en de samenwerkingstool voor berichten - alleen beschikbaar op Fiverr Pro - zijn gemaakt om je team te helpen om samen aan projecten te werken.

Met de samenwerkingstool kun je communiceren en samenwerken in een specifieke bestelling.
Meer informatie in Teamsamenwerking.

3. Wat houdt de tool Projecten in?
Met de tool Projecten kun je verschillende projecttypen maken en een gepersonaliseerde ervaring krijgen op basis van de kenmerken van je projecten, alsook helpen bij het beheren van je overeenkomstige accountleden, het volgen van bestellingen en meer.

Lees meer over het werken met onze projectpartners in Projectpartner voor Fiverr Pro-klanten.

4. Wat gebeurt er als ik mijn bedrijf als beheerder verlaat?
Zodra je je functie als beheerder verlaat (of je Pro-account sluit), wordt je Fiverr Pro-account een Fiverr-account.
Je hebt nog steeds toegang tot je Pro-bestellingen en inbox-conversaties, maar je andere accountleden niet.

Meer informatie over accountfuncties met Beheerders: accountbeheer van leden

5. Wat gebeurt er als ik mijn bedrijf verlaat als lid?

Leden kunnen een Fiverr Pro-account niet sluiten. Als ze echter het bedrijfsaccount willen verlaten dienen ze hun Fiverr-account te sluiten:
Profielfoto > Instellingen > Account deactiveren

Opmerking: Als je je account als lid sluit, blijft je e-mailadres geregistreerd op Fiverr en kan het niet opnieuw worden gebruikt. Om je e-mailadres opnieuw te kunnen gebruiken, moet de beheerder van het account je eerst verwijderen.

6. Hoe kan ik mijn e-mailadres hergebruiken na het verlaten van een Pro-account?
Als de beheerder een lid van het Pro-account verwijdert wordt het account van het lid automatisch gesloten. Daarna is het lid welkom om een nieuw Fiverr-account aan te maken voor persoonlijk gebruik met hetzelfde e-mailadres of een nieuw e-mailadres.

Als het account eenmaal gedeactiveerd is worden je Fiverr Pro-bestellingen automatisch gedeeld met de resterende Pro-leden, wat betekent dat ze toegang hebben tot de bestelpagina en de bestellingsbestanden kunnen downloaden.

Let op: als de beheerder je account niet verwijdert en je er zelf voor kiest om Fiverr Pro te verlaten, dan kun je je e-mailadres niet opnieuw gebruiken.

7. Kan ik mijn gesloten Pro-account herstellen?
Vanwege intellectuele eigendomsrechten en voor de veiligheid van het bedrijf herstellen we geen gesloten accounts die aan Fiverr Pro waren gekoppeld.

Was dit artikel nuttig?