Projecten gebruiken

In dit artikel kun je gedetailleerd bekijken hoe je projecten het beste kunt gebruiken voor je zakelijke behoeften. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer uitnodigingen voor projecten, het maken van een project, hoe bestellingen werken, hoe leveringen werken en veelgestelde vragen over al deze onderwerpen.

 

Uitnodigingen voor projecten

Alleen projecteigenaren kunnen leden uitnodigen om deel te nemen aan het project als medewerkers, of ze nu nieuwe of bestaande leden zijn.

Om nieuwe leden toe te voegen kun je een uitnodiging per e-mail sturen. 
Opmerking: Nieuwe leden moeten zowel aan het project als aan het Fiverr Pro-account gekoppeld zijn.

 

Er zijn twee plaatsen waar je een lid kunt uitnodigen voor een project: Projecten dashboard/bestel pagina.

Eigenaren kunnen ook leden voor enig project uitnodigen. Leden worden automatisch toegevoegd aan het project en ontvangen een melding dat ze lid zijn geworden van een nieuw project. Als het lid eenmaal deel uitmaakt van het project, kan het ook andere medewerkers voor het project uitnodigen.
Let op: Eigenaren kunnen ook leden van een project verwijderen, evenals de projecteigenaar (degene die het project heeft gecreëerd). Leden die aan het betreffende project zijn gekoppeld kunnen ook leden verwijderen.

 

Afrekenen bij projecten

Op de afrekenpagina moet je een project selecteren voor de nieuwe bestelling.  Als het project nog niet is aangemaakt, heb je ook de mogelijkheid om direct vanaf de betaalpagina een nieuw project te starten. 

 

Een nieuw project starten

Alle leden van het account hebben de mogelijkheid om nieuwe projecten aan te maken. Het enige dat je hoeft te doen is klikken op de knop ProjectNieuw project maken en de details invullen.

  1. Projectnaam: Je kunt een aangepaste naam typen voor je nieuwe project. 
  2. Beschrijving: waar gaat je project over? Wat zijn je doelen? Dit veld is optioneel.
  3. Schakel de privacymodus in als je wilt dat het project privé is.
  4. Klaar! Het project is succesvol aangemaakt en je kunt op Sluiten klikken.
  5. Je wordt doorverwezen naar de nieuwe pagina Projecten waar je leden als bijdragers kunt toevoegen door op de knop Delen in de rechterbovenhoek te klikken.

 

 

 

Bestellingen

Beleid voor het delen van bestellingen

Elke nieuwe bestelling, of het nu gaat om openbare of privéprojecten, wordt automatisch gedeeld met alle projectleden.  Elke nieuwe bestelling in een persoonlijk project (Mijn project) wordt niet standaard gedeeld en kun jij als enige zien. In beide gevallen kun je het gedeelde bereik wijzigen in 'alle leden' en schakelen tussen het delen van het bereik met alle medewerkers van het project of het hele team. 

 

Fiverr Pro versus persoonlijke bestellingen 

Het menu Bestellingen toont je Fiverr Pro-bestellingen en als je je account naar Fiverr Pro hebt gemigreerd met bestaande bestellingen kun je hier ook je Fiverr marktplaats-bestellingen zien.

Als beheerder van het account kun je ook alles bekijken rondom de bestellingen die geplaatst zijn door de leden van het Pro-account die openbaar zijn of die met je gedeeld zijn. En zowel de beheerder als de leden kunnen gegevens over hun bestellingen zien, zoals wie de freelancer is, de extra's die zijn gekocht, de totale kosten van de bestelling en de status van de bestelling. Bestellingen kunnen worden gefilterd op het project waartoe ze behoren.


 

Projectleveringen

Bewaar alle projectopleveringen van je bestelling op één centrale plek! De speciale sectie binnen Projecten zorgt voor gemakkelijke navigatie en lokalisatie van oude bestellingen.

1. Projecten heeft een speciaal tabblad voor alle ontvangen leveringen op die specifieke bestelpagina.

Opmerking: leveringen zijn alleen compatibel met nieuwe leveringen en hebben geen terugwerkende kracht.  

delivries tab.png
2. Gebruik de map-achtige ervaring en download alles eenvoudig met één klik als zip-bestand. 2. Gebruik de map-achtige ervaring en download alles eenvoudig met één klik als zip-bestand.png

3. Leveringen kunnen worden gefilterd om te zien:

  • Welke medewerker de aankoop heeft gedaan
  • wanneer de aankoop is gedaan
3. Deliveries can be filtered to see_.png

Samenwerking gebruiken binnen leveringen 

Je hebt rechtstreeks toegang tot de samenwerkingstool via het tabblad Leveringen.

Wanneer het lid op het 'preview'-pictogram op de dienstkaart klikt wordt hij doorgestuurd naar het venster van de samenwerkingstool.

Opmerking: Dit werkt alleen als de bestelling actief is.  

 

Using Collaboration within Deliveries.png

 

Veelgestelde vragen

1. Kan ik bestellingen verplaatsen tussen de verschillende projecttypes? 
Hoewel je bestellingen tussen projecten kunt verplaatsen, kun je alleen bestellingen verplaatsen naar projecten die je kunt bekijken (d.w.z. projecten waar je lid van bent of openbare projecten). 

Als je je bestelling naar je persoonlijke project verplaatst, wordt de reikwijdte voor het delen gewijzigd in 'alleen ik' of in 'het hele team' (als het bereik van persoonlijke projecten).
Opmerking: vanaf de pagina Bestellingen kan de klant bestellingen tussen projecten verplaatsen, ongeacht de status van de bestelling.

 

2. Wat is een medewerker? 

Een medewerker is een accountlid dat je uitnodigt voor je project als 'medewerker'. 

 

Was dit artikel nuttig?