Teamsamenwerking

 

Nu je een dienst van een freelancer hebt aangevraagd wil je ook graag de input van je team? Met de samenwerkingstool kun je communiceren en samenwerken binnen een bepaalde bestelling. 

 

Door de samenwerkingstool te gebruiken kun je de bestelling intern delen met de andere leden van het account en direct opmerkingen maken die alleen van invloed zijn op de specifieke leden (medewerkers) die betrokken zijn bij bepaalde taken, zonder Fiverr Pro te verlaten. Je kunt niet alleen de projectspecificaties van je team stroomlijnen, maar ook de hoeveelheid 'spam' minimaliseren. Met de intuïtieve samenwerkingstool op Fiverr Pro kunnen teamleden met elkaar kunnen communiceren, zonder verschillende platforms te hoeven downloaden en daarop te communiceren. Hierdoor is je team in het algemeen effectiever, efficiënter en productiever.

Opmerking: Leden worden alleen op de hoogte gebracht van taken die rechtstreeks op hen van toepassing zijn, in tegenstelling tot alle opmerkingen van leden. 

 

Team-Coll-pro_2.gif

 

Hoe werkt het? 

  • Boven het paneel Bestelgegevens aan de rechterkant van de pagina zie je de knop om te Delen Als de bestelling nog niet is gedeeld, deel deze dan voordat je met het samenwerkingsproces begint. Dit zal je helpen om in een later stadium wrijvingen te verminderen.

Opmerking : Je bestelling wordt standaard reeds gedeeld met de projectmedewerkers. Als je het bereik voor delen wilt wijzigen voor alle leden van de organisatie, kun je dit doen door op de knop Delen te drukken.

  • Om een nieuwe opmerking te maken klik je op de groene knop Opmerking toevoegen onderaan het paneel. Voeg vervolgens toe wat je met je bijdragers wilt delen. Door een nieuwe opmerking toe te voegen open je automatisch een nieuwe discussie. Leden kunnen reageren in de discussie thread waarmee je bent begonnen of een nieuwe opmerking plaatsen (en daarmee een nieuwe discussielijn starten).
  • Om een bepaalde persoon of personen uit je team in je opmerking te vermelden, typ je "@" en vermeld je de naam van de medewerker. Je kunt meerdere medewerkers noemen. De genoemde medewerker(s) zullen een melding ontvangen. Bovendien krijg je een melding voor elk antwoord op je discussielijn.

Als je iemand vermeldt die de bestelling niet kan zien ontvangt het lid alsnog een melding per e-mail. Hij of zij wordt dan doorgestuurd naar de pagina Om toegang verzoeken. De klant moet het verzoek inwilligen om het lid toegang te geven tot de bestelpagina.

Was dit artikel nuttig?