Betaaltermijnen

Disclaimer: deze tool bevindt zich momenteel in de bètafase en is niet voor alle klanten beschikbaar. Alleen geselecteerde klanten in de VS hebben toegang tot deze tool.

Een aantal bedrijven in de VS heeft nu de mogelijkheid om betaaltermijnen toe te voegen aan hun betalingsmethoden. Deze nieuwe tool maakt aankopen en boekhouding veel gemakkelijker voor kopers en biedt hen de flexibiliteit om na 30 dagen te betalen.

Hoe voeg ik betaaltermijnen toe?

1. Log in, klik op je Profielfoto > Facturering en Betalingen > Pagina Betaalmethoden.
  2. Voer je e-mailadres voor facturering in (het e-mailadres dat alle betalingsgerelateerde informatie ontvangt), klik op> Toepassen.
net_Payment methods tab.png

Volg de stappen in het pop-upvenster om door te gaan met het proces.

Let op: als je weergavevaluta niet USD is, moet de aankoop in USD worden betaald.

Hoe schakel ik betaaltermijnen uit?

1. Log in, klik op je Profielfoto > Facturering en Betalingen > Pagina Betaalmethoden.
  2. Klik op de 3 stippen aan de rechterkant van betaaltermijnen.
  3. Klik op Uitschakelen.
  4. Er verschijnt een vak, klik op het rode tabblad Ja, uitschakelen.
  5. Wijzigingen worden opgeslagen.
  6. Er is een nieuwe standaardbetaalmethode voor je toegevoegd.

Veelgestelde vragen

1. Hoe weet ik of mijn aanvraag is goedgekeurd?
    Na het voltooien van de registratie ontvang je een activeringsmail van Get Balance.

2. Wie keurt mijn aanvraag goed?
    Je aanvraag wordt goedgekeurd via Get Balance. Neem voor hulp contact op met Balance via support@getbalance.com.
  3. Zijn alle Amerikaanse banken beschikbaar?
    • We werken samen met Plaid, dat de meeste Amerikaanse banken ondersteunt
    • Get Balance gebruikt Plaid om verbinding te maken met bankrekeningen van leden
    • Plaid ondersteunt vele financiële instellingen die je hier kunt vinden
    • Je kunt je financiële overzichten ook handmatig uploaden
  4. Hoe wordt het kredietbedrag bepaald?
    Get Balance staat doorlopende kredieten toe tot 50.000 USD.

5. Hoe ontvang ik een factuur voor mijn bestelling?
    Je ontvangt een factuur van Fiverr op dezelfde manier als alle andere facturen op Fiverr en kan deze bekijken en downloaden via het tabblad 'Factureringsoverzicht' dat beschikbaar is voor zowel beheerders als factureringsmanagers.

6. Hoe betaal ik voor de facturen die zijn gemaakt met Betaaltermijnen?
    Factuurbetalingen kunnen worden gedaan via het Get Balance-portaal.