Je lokale valuta gebruiken op Fiverr

Afhankelijk van waar ter wereld jij je bevindt geeft Fiverr verschillende wereldwijde valuta weer. Alhoewel de eerst weergegeven valuta die je ziet afhankelijk is van je locatie kun je die valuta altijd eenvoudig wijzigen.

Weergavevaluta

Om je weergavevaluta te wijzigen:

• Klik op je profielfoto, en in het drop-down menu zie je een taal en valuta net onder taal.

Screenshot 2023-07-26 at 11.54.06 AM.png

• Klik op de taal en kies in het uitklapmenu je voorkeurstaal.
  • Hetzelfde proces is van toepassing op het kiezen van je voorkeursvaluta.
  • Als je je voorkeurstaal en -valuta hebt gekozen, vergeet dan niet op Opslaan te klikken!

Je valuta wijzigen

Als je een dienst koopt worden de kosten in rekening gebracht op basis van de door jou gekozen weergavevaluta.  Om de weergavevaluta te wijzigen, klik je op je profielfoto en selecteer je het menu "taal en valuta". Kies je voorkeurstaal en -valuta in het uitklapmenu.

Opmerkingen:
  • Als de door jou gekozen weergavevaluta niet wordt ondersteund door onze betalingsprovider worden er kosten in rekening gebracht in U.S. dollars.

• Als je je saldo in U.S. dollars wilt zien en je momenteel Fiverr in je lokale valuta bekijkt, plaats je je muis op het saldo naast je gebruikersnaam.

• Als je weergavevaluta de Israëlische nieuwe sjekel (ILS) is, worden creditcardbetalingen gedaan in Amerikaanse dollars.

Ik heb met een andere valuta dan Amerikaanse dollars betaald. Wordt mijn terugbetaling in dezelfde valuta verwerkt?

Ja, je restitutie wordt verwerkt in dezelfde valuta en natuurlijk hetzelfde bedrag als gebruikt bij je eerste betaling.

Waarom wordt het bedrag dat mij in rekening wordt gebracht hoger als ik ervoor kies mijn lokale valuta te gebruiken?

Alle prijzen die bij Fiverr verschijnen zijn gebaseerd op hun oorspronkelijke prijs in US$ en als gevolg daarvan kunnen prijzen in andere valuta dan US$ dagelijks veranderen door schommelingen in de wisselkoersen. Deze verhoging kan ook de conversiekosten bevatten.

Maar als koper heb je altijd de mogelijkheid om in US$ te betalen door de door jou geselecteerde weergavevaluta te wijzigen.