Bepaalde freelancers blokkeren

x.png

 

Zoals je wellicht weet kunnen freelancers ervoor kiezen om hun communicatie met klanten te stoppen, en op jouw beurt heb jij de mogelijkheid om ook alle communicatie en bestellingen van bepaalde freelancers te blokkeren. 

 

Een freelancer blokkeren:

 

  1. Navigeer naar de pagina van het gebruikersprofiel van de freelancer
  2. Klik opBlokkeren.
  3. Selecteer een reden uit de lijst. 
  4. Klik op Verzenden.
Opmerkingen:
  • Je kunt een freelancer ook blokkeren door de tool Een bericht melden te gebruiken, zoals te zien is in je inbox.
  • Zodra de freelancer is geblokkeerd kan deze niet meer met je communiceren en geen bestellingen meer plaatsen.
  • De geblokkeerde freelancer kan je profiel niet bekijken.
  • Je kunt er ook voor kiezen om te deblokkeren en dat doen door op Deblokkeren te klikken.

 

Veelgestelde vragen

1. Wat gebeurt er als ik een freelancer wil blokkeren maar er een actieve bestelling loopt?

Als je tijdens een bestelling een probleem ondervindt met een freelancer, laat dit dan direct weten aan Hulp en ondersteuning zodat een van onze klantenservicemedewerkers je kan helpen. Nadat de bestelling is voltooid is het mogelijk om de freelancer te blokkeren.

 

2. Kan ik elke gebruiker blokkeren?

Je kunt alleen freelancers blokkeren die eerder voor je aan een bestelling hebben gewerkt.

Was dit artikel nuttig?